Recomacions de llibres

Durant aquestes setmanes a expressió escrita hem estat treballant "les ressenyes de llibres". 

Per fer-ho vam fer primer una ressenya conjunta d'un llibre tradicional. Després, vam posar-nos per parelles i vam escollir un llibre que ens agradés molt a les 2 persones. Finalment, amb les pautes que havíem après, vam elaborar les nostres ressenyes.

Us les deixem a continuació perquè pugueu escollir-ne algun, o tots si us agraden!

1.El tresor del pirata

Aquest llibre tracta sobre un nen pirata. L'autora és la Núria Cuso. El llibre tracta d'un nen que viu aventures i que està content perquè ha pogut pujar a un vaixell.

Ens ha agradat quan puja per primer cop al vaixell.

Ho recomanem per nens i nenes de 1r i 2n!




2. El gran llibre de la por

Hola, Avui us explicaré aquest llibre que es titula: el gran llibre de la por. Aquest llibre és un recull d'històries de por.

La primera edició va ser l'any 2005.

A mi m'han espantat algunes històries, la que més ha sigut; la mà. Aquesta història va d'un cas on s'ha mort algú a qui només li queda una mà.

Jo recomano aquest llibre per a la gent a qui li agradin les coses de por. En la meva opinió m'ha agradat perquè les històries tenen coses molt terrorífiques i els dibuixos són molt reals.



3. La Lisa i el gat sense nom.

Autora: Kätheis.

Aquest llibre tracta sobre una nena que té una germana. Un matí hi ha els seus pares i els veins a casa seva i la mare porta el menjar. Llavors, la Lisa i la seva germana volen el pastís i es barallen i pasa una cosa inesperada...

El que més ens ha agrada ha sigut quan la Lisa torna a casa. Recomanem aquest llibre a tothom ja que ens ha agradat molt. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TA, TA, TA, TAAAAA...

CONCURS "ON ETS MARINA?"