MNAC: Art al rebost

 Divendres dia 11 de març els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al MNAC a fer d'observadors i després de pintors i pintores.


Primer de tot, la monitora ens va ensenyar a fer una mini llibreta que hauríem d'utilitzar durant el matí. Després vam estar parlant sobre el menjar actual i els costums relacionats amb el menjar.

A continuació, ens va portar cap a una sala on hi havia quadres molt antics. Allà, ens havíem de fixar i començar a dibuixar aquells quadres on aparegués menjar o coses relacionades amb el menjar. Quan es va acabar el temps, vam posar en comú el que havíem trobat, i vam anar a una altra sala més actual on també hi havia quadres anomenats "bodegons". Vam estar parlant sobre com ha evolucionat el menjar d'abans i ara, així com les maneres de transportar-lo i guardar-lo.

Quan pensàvem que ja estava tot, encara ens quedava una part molt important! Crear el nostre propi bodegó i dibuixar-lo. Per això, vam fer tres equips i amb el material que ens va donar, vam crear el nostre propi bodegó. Després, vam obrir la nostra mini llibreta i amb tot el que ens quedava vam poder fer uns dibuixos dignes del MNAC.

Quan es va acabar l'activitat ens va explicar que per uns ascensors podíem anar a les terrasses de dalt del museu, per gaudir d'unes vistes espectaculars de Barcelona. Des d'allà vam reconèixer alguns monuments de la ciutat i ens vam fer algunes fotos pel record.

En sortir, vam dinar a les escales que hi ha davant del museu, gaudint de les vistes de la ciutat i de la música que un home tocava amb la seva guitarra. Finalment, vam anar a jugar una estona a l'anella olímpica i vam arribar esgotadíssimes a l'escola!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TA, TA, TA, TAAAAA...

PERCUSSIÓ CORPORAL