SORTIDES PRIMER TRIMESTRE

 Us explicarem com ens han anat les excursions del primer trimestre.

La primera excursió va ser la castanyada, als jardins de Joan brossa, a Montjuïc i vam anar tota l'escola. Primer, vam anar a una tirolina per jugar, però abans de jugar vam esmorzar. 1 hora després, va ser l'hora de dinar i vam dinar. Després de jugar i jugar... van venir les castanyeres i ens van repartir castanyes, i més tard vam menjar-les i vam anar cap a l'escola.

La segona sortida va ser al Jardí Botànic, on ens van explicar el procés de la pol·linització. Ens vam dividir en 2 grups, i uns ens vam dedicar a estudiar les flors i els altres els insectes pol·linitzadors. Quan ens vam ajuntar ens vam explicar el que havíem après els uns als altres. Després, vam dinar tots junts pels voltants i vam passar una bona estona tots plegats.

La tercera sortida va ser anar al Skatepark del barri, on vam posar en pràctica el que havíem après a les classes d'educació física!

L'última sortida ha estat al CaixaForum, on vam anar a veure una obra de teatre i un espectacle d'immersió de realitat virtual; el Symphony. Ens va encantar ficar-nos dins dels instruments i vam al·lucinar!

Som molt afortunats i afortunades de l'entorn que tenim, ja que totes aquestes sortides ens queden molt a la vora de l'escola!

Nens i nenes de cicle mitjà





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TA, TA, TA, TAAAAA...

CONCURS "ON ETS MARINA?"